FFM mbajti forum për trajnerë

Publikuar më 26 Февруари, 2020 Lajme, Seminare

Në forumin e mbajtur në Shkup, më shumë se 400 trajnerë vendor, bartës të diplomave të UEFA-së kanë dëgjuar ligjeratat për trendet në futbollin modern.

Qendra për Edukim pranë Federatës së futbollit të Maqedonisë bashkë me organizatën e trajnerëve me 24 shkurt mbajtën 'Forumin vjetor' për trajnerë. 

Në ngjarjen në hotelin "Aleksandër Pallas", trajnerët kishin mundësi të dëgjojnë prezantime në sferën e futbollit profesional, futbollistë të rinjë elitarë dhe futbolli grasrut. 

Në forumin në fjalë morën pjesë rreth 400 trajnerë nga Maqedonia, bartës të Diplomave të UEFA-së të të gjitha niveleve. Branimir Ujeviq, drejtor i sektorit për zhvillim të trajnerëve në FIFA ishte një prej ligjeruesve në këtë forum, ndërsa tema kryesore kishte të bëjë me pikëpamjet e trajnerëve për Kupën e Botës-Rusi 2018. Nga trajnerët vendorë prezantime kishin Zoran Stratev, drejtor teknik i FFM-së, Goran Staniq, seleksionues i përfaqësueses U19 të Maqedonisë dhe Mario Gjurçinovski, koordinator për edukim në FFM.  

Prezantimet dhe video materialet e gjithë prezentuesve në forum, si dhe raportin e detajuar dhe analizën e Kupës së Botës Rusi 2018, mund ta gjeni në linqet në vijim:

FIFA TSG Presentation FFM.pdf 

World Cup Report 2018.pdf 

Trendet në futbollin modern.pdf 

Menaxhimi me përfaqësuese të moshave.pdf 

Këshilla për trajnerët dhe prindët.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

Kalendar
Reprezentacioni A