Xhiroja e 25-të në Ligën e Dytë do të luhet të shtunën, FFM do ti mbulojë shpenzimet për testime anti-Covid 19

Publikuar më 28 Април, 2021 Lajme


Komisioni për gara pranë Federatës së Futbollit të Maqedonisë ka sjellur vendim që të gjitha ndeshjet e xhiros së 25-të në Ligën e Dytë – Lindje dhe Perendim të zhvillohen me 1 maj 2021 (të shtunën) me fillim në orën 13:00.

Federata e Futbollit të Maqedonisë në përputhje me vendimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë V. për ta ndryshuar vendimin për rekomandimet parandaluese, nenin 1, e publikuar në GAZETËN ZYRTARE do të kryejë TESTIM – PCR për Covid 19 në loboratorin BIOTEK në Shkup.

FFM do ti mbulojë shpenzimet e testimeve për 25 persona nga çdo skuadër (18 futbollist dhe pjesëtarë të stafit teknik), dhe persona zyrtarë të ndeshjeve deri sa të jetë në fuqi vendimi për testim të detyrueshëm para çdo ndeshje me PCR – Teste për Covid-19.  
   
   
Reprezentacioni A