VIDEO: SHKUPI - Mikpritës i Super Kupës së UEFA-së 2017

Publikuar më 30 Јуни, 2017 Lajme, UEFA Super Cup


Më 8 gush qyteti i Shkupit do të jetë mikërpitës i Super Kupës së UEFA-së në të cilën do të përballen fituesi i Ligës së Kampionëve Real Madridi dhe fituesi i Liga Evropës, Mançester Junajted.    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A