Video: Filloi projekti për zhvillimin e futbollit të femrave te moshat

Publikuar më 13 Април, 2018 Lajme, Deri më 17 vjet Femra


Federata e futbollit të Maqedonisë startoi realizimin e projektit për futbollin e femrave të kategori të reja ku do të përfshihen vajza të gjeneratave 2002, 2003, 2004 dhe 2005. Vashat e selektuara nga këto gjenerata sot kishin grumbullimin e parë, ndërsa bashkarisht do të zhvillojnë pjesën e parë të përgatitjeve deri të dielën në qendrën stërvitore “Petar Milloshevski”.
Në vazhdim shihni videon nga grumbullimi i parë dhe deklaratata e koordinatorit për seleksione të reja në FFM, Zoran Stratev, trajnerët që janë angazhuar në këtë projekt dhe vajzat e kyçura në projektin për zhvillim të futbollit të femrave në kategori të reja.    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A