VIDEO - Winter football joys

Publikuar më 06 Март, 2019 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Federata e futbollit të Maqedonisë në bashkëpunim me Federatën për Sport Shkollor ka finalizuar fazën e parë të projektit „Winter football joys“ që ka për qëllim zhvillimin e futbollit nëpër shkolla. Në pjesën e parë të porjektit ishin kyçur 80 shkolla fillore në gjithë vendin, ndërsa morrën pjesë më shumë se 2 800 fëmijë të moshës prej 7 deri 10 vjeç.

Mesazhi të cilin një pjesë e mentorëve të kyçur në „Winter football joys“ e dërguan deri temë të rinjtë është shyumë i qartë „Po, mund të arrini sukses në futboll! Ushtroni për të realizuar qëllimet tuaja“.

Në ngjarjet grassroots që i organizoi Federata e futbolilt të Maqedonisë mbështetje të madhe morrëm nga UEFA. Një pjesë e projekteve të fundit u ndoqën nga Ivan Jankoviq, anëtar i panelit të UEFA-së për futboll bazik. 

Në vazhdim mund të ndiqni video materialin e përgatitur në pjesë prej shkollave të vendit të kyçura në projektin „Winter football joys“.

   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A