Vendime të mbledhjes së Këshillit Drejtues të FFM-së 10.12.2015

Publikuar më 10 Декември, 2015 Vendimet, Lajme


Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të FFM-së që u mbajt të enjten (10.12.2015) mes tjerave u sollën këta vendime:

- U miratuan raportet e organeve dhe trupave të Federatës së futbollit të Maqedonisë për gjysmëstinorin veshtor të sezonit garues 2015/16;

- U miratua rregullorja për licencim të klubeve për pjesëmarrje në garat nën organizim të UEFA-së;

- U vendosën propozicionet për garat e Kupës në futsall;

- U miratua propozim buxheti për vitin 2016;

- Ushtruesi i deritashëm i detyrës së seleksionuesit të përfaqësueses së Maqedonisë është emëruar seleksionues ekipit përfaqësueses A të vendit;

- Ushtruesi i deritashëm i detyrës Sekretar i Përgjithshëm i FFM-së, Filip Popovski u emërua Sekretar i Përgjithshëm i Federatës së futbollit të Maqedonisë;

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues u konfirmuan nominimet për fituesit e çmimeve në manifestimin ‘Më të mirët e futbollit të Maqedonisë në sezonin 2014/15’, të cilat do të ndahen në ceremoninë e 15 dhjetorit, që do të mbahet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë me fillim nga ora 19:00.   
   
Reprezentacioni A