UEFA Liga e Kombeve: Çka paraqet dhe kur do të fillojë?

Publikuar më 21 Септември, 2017 Lajme, UEFA Liga e Kombeve


UEFA përgatit garë të re në të cilën tifozët do të kënaqen me ndeshje të forta sportive, ndërsa ne më së miri do ta shfrytëzojmë kohën në kalendarin momental të ndeshjeve ndërkombëtare. Përveç kësaj, do të ruhet balansi ndërmjet ndeshjeve të ekipeve nacionale dhe klubeve.

Në pritje të UEFA Liga e kombeve!   
   
Reprezentacioni A