Të premten hidhet shorti për 1/8 e finales së Kupës

Publikuar më 29 Август, 2019 Kupa e Maqedonisë, Lajme


Të premten në orën 13:00 në "Shtëpinë e futbollit" do të hidhet shorti për dyshet e 1/8 së finales së Kupës së vendit.

Në vazhdim rregullat për shortin dhe skuadrat që do të jenë pjesë e 1/8 së finales.

ИЗВЛЕКУВАЊЕ 1-8 ПАРОВИ КУП НА РМ 2019 2020 1-8 финале КУП.docx    
   
Reprezentacioni A