Sportisti i vitit në Maqedoni - në shenjë të futbollit dhe FFM

Publikuar më 19 Февруари, 2021 Lajme


Çmimet nga manifestimi i “Sportisti i vitit i Maqedonisë” nën organizimin e Shoqatës së Sporteve dhe Agjencisë për Rini dhe Sport kaluan në shenjë të futbollit dhe Federatës së Futbollit të Maqedonisë. Çmimet për futbollin u ndanë në këto kategori:

Federata e Futbollit të Maqedonisë u shpall “Federata sportive më e suksesshme”.


Përfaqësuesja ‘A’ e Maqedonisë fitoi çmimin e përfaqësues më të mirë të vendit.


Igor Angellovski u përzgjedh trajneri/seleksionuesi më i mirë i vitit


Goran Pandev ishte “Sportist i vitit” në Maqedoni. 

   
   
Reprezentacioni A