Seminar i rregullt për delegatë të Ligës së Parë dhe të Dytë

Publikuar më 11 Август, 2022 Lajme


Komisioni për gara pranë Federatës së Futbollit të Maqedonisë, sot në hotelin "Hilton" në Shkup mbajti seminar të rregullt me delegatët e ndeshjeve të Ligës së Parë dhe të Dytë.

Në takimin e sotëm të rregullt të punës me delegatët, tema kryesore ishin siguria, mbrojtja e integritetit të ndeshjeve, si dhe ndryshimi i disa pikave të caktuara në Rregulloren për Gara në Ligën e Parë dhe të Dytë. 
Gjithashtu në mbledhje u mbajt edhe ligjeratë nga ana e sektorit për siguri dhe integritet pranë FFM-së me temë "Lufta kundër trukimit të ndeshjeve të futbollit".
Delegatët u njoftuan me mënyrën se si duhet të mbrojnë inegritetin e lojës së futbollit në territorin e vendit tonë. 


   
   
Reprezentacioni A