Seminar i hapur për trajnerë kondecional

Publikuar më 09 Декември, 2014 Lajme, Seminare

Më 10 dhjetor 2014 (e mërkurë) me fillim në orën 11:00 në hotelin Kontinental do të zhvillohet prezentim/seminar për trajnerë kondecional.

Prezantimi profesional do të bëhet nga ana e zotëri Jean-François Domerque dhe zotëri Loïc Borie, konsulant dhe i specializuar i UEFA-së për trajnerë kondicional.
Seminari është i karakterët të hapur, që don të thotë se të gjithë trajnerët e interesuar që duan të fitojnë njohuri profesionale në fushën e trajnimit kondicional janë të mirëseardhur që të marrin pjesë.   
   
Reprezentacioni A