SELEKTIMI - AKADEMIA SPORTIVE 2005 dhe AKADEMIA E FFM-së 2005

Publikuar më 16 Април, 2018 Lajme, Akademia e Futbollit


Në vazhdim mund të merrni gjithë informatat e nevojshme në lidhje me selektimin për AKADEMINË SPORTIVE - futboll për vitin mësimor 2018/2019 dhe selektimin për AKADEMINË E FFM-së - futbollistë të lindur në vitin 2005:

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018.pdf   
   
Reprezentacioni A