REZULTATET nga selektimi për AKADEMINË SPORTIVE – fudboll RRETHI I PARË

Publikuar më 23 Мај, 2017 Lajme, Akademia e Futbollit


Në lidhëse mund të shihni rezultatet e rrethit të parë të selektimit për Akademinë Sportive-futboll.

Kandidatët e theksuar me ngjyrë të gjelbërt do të marrin konfirmim nga Federata e futbollit të Maqedonisë për regjistrim në Akademinë Sportive në qytetet përkatëse ku janë zgjedhur prej rrethit të parë.

SELEKTIMI - RRETHI I DYTË

Selektimi RRETHI I DYTË për gjitha qytetet do të mbahet në Shkup, në qendrën stërvitore të FFM-së "Petar Milloshevski" më 30.05.2017. Në të njëjtën mund të marrin pjesë gjithë kandidatët të cilët nuk janë të kënaqur nga rrethi i parë dhe vlerësojnë se kanë kualitet të bëhen pjesë e AKADEMISË SPORTIVE, si dhe ata që nuk kanë marrë pjesë në selektimin e rrethit të parë. 

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2017.pdf 

Copy of Селектирање Спортска Академија Скопје 2017.pdf 

СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА -ШТИП-ПРИЛЕП-БИТОЛА-ОХРИД И ТЕТОВО 2017.pdf    
   
Reprezentacioni A