Regjistrimi për kurset për trajnerë për pajisje me UEFA B, UEFA A dhe Liçencën C nacionale

Publikuar më 31 Март, 2017 Lajme, Seminare


Qendra për Edukim pranë Federatës së futbollit të Maqedonisë informon se regjistrimi i kandidatëve për seminarin për trajnerë që pretendojnë të pajisen me Diplomën B të UEFA-së ka përfunduar, grupi është konfirmuar dhe lista është dërguar në UEFA.

Gjitha dokumentet që do të arrijnë pas kësaj date do të vihen në rradhë për kursin e ardhshëm për Diplomë B të UEFA-së.

Regjistrimi i kandidatëve për kurset për trajnerë për Diplomë A të UEFA-së dhe Liçencën C nacionale mbeten të hapura edhe në muajin prill 2017 në pajtueshmëri me kushtet e dhëna paraprakisht në shpalljen për regjistrim në seminaret për edukim.   
   
Reprezentacioni A