Planifikohen arbitrat dhe kontrollorët për xhiron e 24 në LPFM

Publikuar më 29 Март, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Shorti për xhiron e 24 në Ligën e Parë të futbollilt të Maqedonisë do të hidhet më 31 mars (e premte) në sallën për pres në FFM, me fillim në orën 12:00. 

Në vazhdim arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 24 në LPFM.

Zafateni sudii i kontrolori 24 kolo.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A