Pikat shitëse të biletave për finalen e Kupës

Publikuar më 19 Мај, 2018 Biletat, Lajme


Biletat për finalen e Kupës së Maqedonisë ndërmjet Pelisterit dhe Shkëndijës janë në shitje me çmim prej 150 denarëve dhe të njejtat tanimë janë në treg përmes distributerit zyrtar të Federatës së futbollit të Maqedonisë, MkTickets.
Biletat për finalen e Kupës që do të luhet më 23 maj në stadiumin “Mlladost” në Strumicë mund të gjenden gjithashtu edhe në këto lokacione:
TA Ana Turs-Manastir, Tobako Monako-Tetovë, Kafe bar Koncept- Strumicë;
Çmimi i biletës është 150 denarë.   
   
Reprezentacioni A