Pezullohet fusha e KF Bashkimit Kumanovë

Publikuar më 26 Септември, 2023 Lajme


Komisioni i Garave pranë FFM-së në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për të pezulluar fushën e KF Bashkimit 1947. Skuadra nga Kumanova nuk do të mund ti zhvillojë ndeshjet e Kampionatit dhe Kupës si vendas në fushën e saj deri në marrjen e vendimit përfundimtar nga Komisioni Disiplinor i FFM-së.    
   
Reprezentacioni A