Përfundon regjistrimi i trajnerëve kandidatë për diplomën UEFA B

Publikuar më 17 Септември, 2020 Lajme, Seminare


Qendra arsimore e Federatë së Futbollit të Maqedonisë informon se regjistrimi i trajnerëve – kandidat për të ndjekur një kurs për marrjen e diplomës UEFA B ka përfunduar.

Numri i kërkuarve për kandidat për të ndjekur kursin e diplomës UEFA B tashmë është plotësuar.

Qendra për edukim e FFM-së, me 11 shtator njoftoi regjistrimin e trajnerëve  - kandidatë për marrjen e diplomës UEFA B.

http://ffm.mk/media/files/baranje-za-upis-treneri.doc

Qendra për edukim, Federata e Futbollit të Maqedonisë. 
   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A