Përfundoi regjistrimi për Diplomën B të UEFA-së për trajner

Publikuar më 17 Септември, 2018 Lajme, Seminare


Qendra për Edukim pranë FFM-së ka mbyllur regjistrimin e kandidatëve për paisje me licencë B të UEFA-së për trajnerë. Njoftojmë të gjithë kandidatët se grupi është formuar dhe lista e konfirmuar është dërguar në UEFA.

Pas caktimit të terminit për seminarin e parë gjithë të paraqiturit që kanë plotëusar kushtet për tu pranuar në grup, do të marrin informacionet e nevojshme përmes postës elektronike (email).

Dokumentet dhe paraqitjet që do të arrijnë në mënyrë shtesë do të vendosën në grupin që do të nisë edukimin në prill të vitit 2019.    
   
Reprezentacioni A