Përfaqësuesja U17 e Maqedonisë do të merr pjesë në turneun ndërkombëtar në Itali

Publikuar më 21 Јуни, 2021 Lajme, Deri më 17 vjet


Përfaqësuesja U17 e Maqedonisë në peridhën nga 22 deri më 28 qershor do të jetë pjesë e turneut ndërkombëtarë për futbollist të rinj që do të zhvillohet në Itali. Përkrahë përfaqësueses tonë, në këtë turne do të marrin pjesë edhe përfaqësueset si Shqipëria, Rusia dhe Sllovenia.

Ndeshjen e parë të përzgjedhurit e seleksionuesit Toni Jakimovski do ta luajnë kundër Rusisë me 23 qershor me fillim nga ora 18:00.

Seleksionuesi Toni Jakimovski për këtë turne ka bërë ftesë për këta futbollistë:

Portierë: Edin Ajradinovski (KF Ferman/Itali), David Stojanoviq (KF Makedonija GJ.P);

Mbrojtje: Simeon Zdravkovski (KF Nju Stars), Daniel Markovski (KF Helsenborg, Suedi), Andrej Arizankovski (KF Pobeda), Xheladin Amedovski (KF Sion, Zvicër), Marko Stojilevski (KF Vardar), Anes Maliqi (UEFA Akademia), Hadis Tairi (KF Nju Stars), Matej Janevski (KF Rabotniçki);

Mesfushorë: Sulejman Umerfaruk (KF Shkupi), Amir Nuhija (KF Shkëndija), Martin Gjorgjijevski (KF Akademia Pandev), Muhamed Elmas (KF Rabotniçki), Kire Stojanov (KF Akademia Pandev), Zani Nazifi (KF Shkëndija), Nikolla Manojlov (KF Rabotniçki), Bahri Jashari (St. Polten, Austri);

Sulmues: Hakija Canovski (St. Galen, Zvicër), Nikolla Veliçkovski (KF Vardar);
   
   
Reprezentacioni A