Përfaqësuesja U14 do të luajë dy ndeshje kontrolluese ndaj Sllovenisë

Publikuar më 09 Мај, 2022 Lajme, Deri më 17 vjet


Përfaqësuesja U14 e Maqedonisë do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese më 10 dhe 12 maj kundër përfaqësueses së Sllovenisë.

Ndeshjet kontrolluese do të luhen në stadiumin Umag të Kroacisë. Ndeshja e parë në program është caktuar për datën 10 maj, me fillim nga ora 17:00, ndërsa dy ditë më vonë do të luajmë me të njëjtin kundërshtar nga ora 11:00.

Seleksionuesi i ri i përfaqësueses U14 të Maqedonisë, Rade Karanfillovski, për dy ndeshjet e ardhshme kontrolluese ka vendosur të bëjë ftesë për këta futbollist:

PORTIERË: Antonij Trajkovski (Skopje), Pavel Gërbevski (Vardar), Aleksandar Trajkov (Akademia Pandev), Aleksandar Trajkov (Akademia Pandev);

MBROJTËS: Riste Stoilov (Akademia Pandev), Mateo Kesiq (Vardar), Blagojçe Agovski (Rabotniçki), Hristijan Jeftovski (Vardar), Alban Roçi (Jang Tim), Danilo Delev (Forca);

MESFUSHORË: David Angelevski (Talent), Gabriel Taleski (Toni), Lorent Zaku (Jang Tim), Nenad Damjanoski (Makedonija GJP), Bekim Dardhishta (Albarsa), Matej Sejmenov (Akademia Pandev), Stelenski Seferski (Talent), Goce Petreski (Toni) , Berkan Zumberi (Fortuna - Shkup), Stefan Bujaroski (Eurofootball), Dushan Bojoviq Zaev (Vardar), Alek Sivakov (Talent);

SULMUES: Vlatko Krkaçoski (Eurofootball), Flori Idrizi (Shkëndija), Damjan Talakov (Borec);
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A