Përfaqësuesja e femrave U 19: Dy ndeshje kontrolluese kundër Shqipërisë

Publikuar më 24 Јуни, 2016 Lajme, Deri më 19 vjet Femra


Përfaqësuesja e re e Maqedonisë U 19 do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese me përfaqësuesen e Shqipërisë. Dueli i parë është caktuar të luhet më 28 qershor në Korçë, ndërsa ndeshja e kthimit është caktuar të luhet më 30 qershor në Pogradec. 

 Udhëheqësi i përfaqësueses U 19 të Maqedonisë, Astrit Merko, për këto dy ndeshje kontrolluese me Shqipërinë ka publikuar listën e futbollisteve në të cilat do të llogarisë: 

Viktorija Pançurova (Tiveria), Magdalena Lekoska (Top Gol), Pavlinka Nikollovska (Tiveria), Monika Koteva (Tiveria), Anita Gocevska (Tiveria), Bilijana Kitanova (Top Gol), Sara Husein (Top Gol), Natalija Stojçevska (Top Gol), Milena Stefanovska (Istatov Dojran), Yllza Maksuti (ASS United), Vesna Tenevska (ASS United), Aleksandra Simonoska (ASS United), Jana Qubrinoska (Koçani), Simona Jankullovska (Dragon), Elma Shmsoviq (Borec), Mila Talevska (Konzuli), Anastasija Mitrevska (Reçica), Jovana Spasovska (Reçica).   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A