Përfaqësuesja amatore e Maqedonisë do të merr pjesë në turneun Regions Cup

Publikuar më 27 Септември, 2022 Lajme


Në periudhën nga 28 shtatori deri më 5 tetor, përfaqësuesja amatore e Maqedonisë do të jetë pjesëmarrëse në turneun e Regions Cup të organizuar nga UEFA, e cila do të mbahet në Romë të Italisë.

Përfaqësuesja jonë në këtë turne për kundërshtarë ka skuadrën amatore të Bayernit nga Gjermania, Lacios nga Italia dhe Jersey nga Anglia.

Ndeshjen e parë kundër Bayernit e luajmë më 29 shtator, me fillim nga ora 15:00. Një ndeshje e vështirë na pret më 2 tetor ndaj skuadrës amatore të Lacios nga Italia, me fillim nga ora 15:00.

Ndeshjen e fundit e luajmë kundër Jersey, skuadrës amatore nga Anglia më 5 tetor në orën 15.00.

Seleksionuesi Zhanko Savov vendosi të thërrasë këta futbollistë: 

Portierë: Antonio Stolevski (Karaorman), Borche Kartov (Kozhuv);

Mbrojtjës: Muharem Mislimi (Besa 1976), Hristian Bejkov (Kozhuv), Martin Dimoski (Detonit Plaçkovica), Ninoslav Zdravkoski (Arsimi 1976), David Bosheski (Akademia Pandev), Oliver Hristov (Detonit Plaçkovica), Bogdan Velinovski (Sloga193), Hristian Mitrevski (Ohrid Lichnidos);

Mesfushorë: David Ristovski (Kozhuv), Vlatko Stojanovski (Borec 1919), Stojçe Stojov (Kamenica Sasa), Niki Zumrovski (Kozhuv), Emil Skoko (Pehçevë), Zoran Andonov (Detonit Plaçkovica);

Sulmues: Filip Dimoski (Detonit Plaçkovica), Angel Kochev (Kozhuv)
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A