Paraqitja për pjesëmarrje në ligën e shpresave për vajza

Publikuar më 20 Јули, 2018 Ligat e të Rrinjëve, Lajme


Në vazhdim paraqitja për pjesëmarrje në ligën e shpresave për vajza për sezonin garues 2018/2019.

Ju njoftojmë se përveç dërgimit të paraqitjes në mënyrë obligative të dorëzoni këto dokumente:

1. Vendim për regjistrim në Regjistrin Qendror;

2. Situata aktuale nga Regjistri Qendror-jo më e vjetër se 60 (gjashtëdhjetë) ditë;

3. Vendimi nga Agjencioni për Rini dhe Sport për kryerje të aktiviteteve sportive;

Пријава за младинска лига за девојчиња.doc    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A