Orari për sezonin e ri në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 08 Август, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë, Lajme


Në vazhdim orari për sezonin e ri 2018/2019 në Ligat e Dyta të futbollit të Maqedonisë (Lindje dhe Perëndim).
Në orar tregohen dy raundet e para, ndërsa i treti do të mësohet në bazë të renditjes tabelare pas zhvillimit të xhiros së 18-të:

Распоред Втора Лига Исток 2018-2019.pdf 

Распоред Втора Лига Запад 2018-2019.pdf    
   
Reprezentacioni A