Nëse mundim Anglinë, përfaqësuesja e futsallit futet në grup me Rumaninë, Serbinë dhe BeH për kualifikim në KE

Publikuar më 03 Септември, 2020 Lajme, Fustsall


Përfaqësuesja e futsallit të Maqedonisë ka mësuar kundërshtarët eventual të grupit kualifikues për Kampionatin Europian të vitit 2022. 

Nëse përfaqësuesja e futsallit fiton Anglinë në balotazhet për kualifikim në fazë e eliminatoreve, Maqedonia do të gjendet në grupin 4 bashkë me Rumaninë, Serbinë dhe Bosnje e Hercegovinën. 

Ndeshjet kualifikuese luhen prej 5 dhjetor të këtij viti, deri në 14 prill 2021.    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A