Ndeshjet e balotazhit për Ligën e Parë dhe të Dytë

Publikuar më 20 Мај, 2024 Lajme


Në “Shtëpinë e Futbollit” u përcaktuan çiftet për të plotësuar Ligën e Parë dhe të Dytë për sezonin garues 2024/25.

KF VARDARSKI - KF KORABI (25.05.2024, ora 17:00, stadiumi "Boris Trajkovski", Maxhari);

KF POBEDA Prilep - KF KUMANOVO (25.05.2024, ora 17:00, stadiumi Gjorçe Petrov, Shkup);

KF VLLAZËRIMI 1977 - KF BOREC 1919 (25.05.2024, ora 17:00, stadiumi "Petar Milloshevski", Manastir);

Ndeshja e balotazhit për Ligën e Parë:

KF VARDAR - KF DETONIT  (26.05.2024, ora 17:00, Stadium Blagoj Istatov, Strumicë);

Luhet një ndeshje. Në rast barazimi, fituesi do të përcatkoeht përmes penalltive. 
   
   
Reprezentacioni A