Ndeshje balotazhi për plotësimin e Ligave të Dyta

Publikuar më 02 Јули, 2020 Lajme


Në "Shtëpinë e futbollit" sot u hodh shorti për dyshet e ndeshjeve të balotazhit për plotësimin e Ligës së Dytë-Perëndim.

Më 7 korrik në Stadiumin e Qytetit në Tetovë, ndeshja e parë do të përball KF Çakllanin dhe KF Fortunën. 

Më 10 korrik në Stadiumin e Qytetit në Tetovë do të përballen KF Çakllani dhe KF Veleshta. 

Në rrethin e fundit më 13 korrik, gjithashtu në Stadiumin e Qytetit në Tetovë (do të luhet vetëm nëse do të ketë vlerë kualifikimi), KF Veleshta do të luajë kundër KF Fortuna. 

Më 10 korrik në Stadiumin e qytetit në Shtip, ndeshje balotazhi për plotësimin e Ligës së Dytë-Lindje do të zhvillojnë KF Rosoman dhe KF Slloga Vinicë. 

Të gjitha ndeshjet janë caktuar të nisin në orën 17:00.

Skuadrat që janë pjesë e ndeshjeve të balotazhit për plotësimin e Ligave të Dyta janë të detyruara pa kushte të ndjekin rekomandimet, paralajmërimet dhe masat e shkruara në Protokollin në drejtim të mbrojtjes së shëndetit të të gjithë përbërësve të lojës së futbollit. 

Protokoll për zhvillimin e seancave stërvitore dhe ndeshjeve-FFM.pdf    
   
Reprezentacioni A