Mirësevini në Super Kupën e UEFA-së – fletushka zyrtare për tifozë

Publikuar më 04 Јули, 2017 Lajme, UEFA Super Cup


Në vazhdim linqet nga fletushka zyrtare për tifozë (në gjuhën angleze dhe spanjole) dhe të njejtat mund të zbriten në mënyrë elektronike.

Në info-broshurën, mirëseardhje gjithë tifozëve dhe fansave të ndeshjes Real Madrid-Mançester Junajted që do të luhet më 8 gusht 2017 u dëshirojnë presidenti i UEFA-së, Aleksandar Çeferin, presidenti i FFM-së, Ilço Gjorgjieski dhe kyetari i qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

Gjithashtu, në fletushkën zyrtare ka përmbajtje të informatave për qytetin e Shkupit, si të arrihet në Shkup, informata për arenën nacionale “Filipi i Dytë” , fan zonat si dhe mënyrën më të lehtë për të arritur në stadium.

SCUP2017_Spectator_Leaflet_ENG_252x297mm.pdf 

SCUP2017_Spectator_Leaflet_SPA_252x297mm.pdf    
   
Reprezentacioni A