Më 16 qershor të vitit 1994, Federata e Futbollit të Maqedonisë u pranua në FIFA

Publikuar më 16 Јуни, 2022 Lajme


Në këtë ditë, më 16 qershor 1994, Federata e Futbollit të Maqedonisë u pranua si anëtare e plotë e Federatës Botërore të Futbollit - FIFA.

Asokohe, sindikata jonë, në kongresin e FIFA-s në Çikago, fitoi statusin e anëtarit të plotë të Organizatës Botërore të Futbollit.

Përfaqësues të delegacionit tonë në Çikago ishin: Presidenti Lubisav Ivanov - Dzingo dhe Sekretari i Përgjithshëm Ilija Atanasovski - Iko.
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A