Mbledhje e Këshillit Drejtues në FFM

Publikuar më 23 Април, 2021 Lajme


Në seancën e sotme të Këshillit Drejtues të Federatës së Futbollit të Maqedonisë u sollën këto vendime:

K.D. i FFM-së solli vendim që finalja e Kupës së Maqedonisë në kategorinë e seniorëve të zhvillohet me 19 maj të vitit 2021 në arenën “Todor Proeski” në Shkup.

K.D. i FFM-së solli vendim që finalet e ndeshjeve të Kupës së Maqedonisë në kategoritë e të rinjëve që të zhvillohen me 25 dhe 27 maj të vitit 2021 në kampin stërvitor “Petar Milloshevski” në Shkup.

-Kupa e Maqedonisë (pioner më të rinj), 25 maj 2021 “Petar Milloshevski”, Shkup;

-Kupa e Maqedonisë (pioner), 25 maj 2021 “Petar Milloshevski”, Shkup;

-Kupa e Maqedonisë (kadetë), 25 maj 2021 “Petar Milloshevski”, Shkup;

-Kupa e Maqedonisë (Junior), 25 maj 2021 “Petar Milloshevski”, Shkup;

Këshilli Drejtues i FFM-së solli vendim për fillimin e aktiviteteve për ndryshimin e barit artificial në fushën ndihmëse në stadiumin në Gjorçe Petrov.
   
   
Reprezentacioni A