Maqedoni-Finlandë live në ffm.mk

Publikuar më 27 Октомври, 2014 Fustsall


Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë sonte në orën 21:30 përballet me Finlandën në ndeshjen e parë të turneut ndërkombëtar të cilin e organizon Federata e Futbollit të Maqedonisë në palestrën sportive ‘Boris Trajkovski’. Përfaqësueset e Spanjës dhe Turqisë hapin turneun me ndeshjen që fillon në orën 19:30. Mbështetësit e përfaqësueses së futsallit të Maqedonisë sonte do të kenë mundësi që ndeshjen Maqedoni-Finlandë ta ndjekin në transmetim direkt në faqen zyrtare të Federatës së futbollit të Maqedonisë, www.ffm.mk. Ndeshjet për vendin e tretë dhe dueli final gjithashu do të mund të ndiqen direkt në www.ffm.mk.   
   
Reprezentacioni A