Lista e klubeve që aplikuan për VAUÇER nga Agjencia për Rini dhe Sport

Publikuar më 06 Декември, 2019 Lajme


Në vazhdim ju sjellim listën e klubeve të futbollit që lëshuan aplikim/kërkesë deri te Agjencia për Rini dhe Sport për VAUÇER për shfrytëzimin e mjeteve nga lirimi i tatimit:

Ранг листа фудбалски клубови - Ваучер АМС .pdf 

Në linqet në vazhdim mund të gjeni listat zyrtare nga Agjencioni për Rini dhe Sport për ndarjen e vauçerëve të klubeve sportive dhe federatave nacionale

ВАУЧЕР СПОРТСКИ КЛУБОВИ - 2.pdf 

ВАУЧЕР_НСФ_2.pdf 

Klubet e futbollit që fituan vauçerë për shfrytëzimin e mjeteve nga lirimi i tatimit mund t'i marrin vauçerët e tyre në sektorin për arkiv në Federatën e futbollit të Maqedonisë.   
   
Reprezentacioni A