Lista e kandidatëve të pranuar në akademinë sportive

Publikuar më 01 Јуни, 2023 Lajme


Në listën e bashkangjitur janë emrat e kandidatëve të pranuar për akademinë sportive për vitin akademik 2023/2024 në vitin e parë.

Pranimi i dokumenteve të kandidatëve të pranuar bëhet në ambientet e akademisë sportive në datat 22 dhe 23 qershor nga ora 9 deri në orën 18.00.
   
   
Reprezentacioni A