Lista e kandidatëve të kualifikuar për pranim në Akademinë FFM 2006

Publikuar më 18 Јуни, 2019 Lajme


Në vazhdim mund të merrni listën e kandidatëve për Akademinë e Futbollit të FFM-së (futbollist të lindur në vitin 2006), të cilët janë kualifikuar për pranim.

Nga kjo listë, është caktuar një takim me prindërit e fëmijëve më 20 qershor 2019 të enjten me fillim në orën 11:00 në ambientet e FFM-së.

Prindërit e mbledhjes prindërore duhet të mbajnë pyetësorin e plotësuar dhe të nënshkruar që është pjesë e këtij njoftimi.

Список на кандидати кои се квалификувале за прием во ФФМ Академијата 2006.pdf

Прашалник.pdf   
   
Reprezentacioni A