Licencimi i klubeve për garat e UEFA-së për sezonin 2015/16

Publikuar më 26 Јануари, 2015 Licencimi, Lajme


Në pajtueshmëri me afatin për paraqitje të klubeve nga FFM për licencimin e klubeve për garat e UEFA-së për sezonin garues 2015/16, nga 15.01.2015 klubet që pasojnë janë paraqitur për pajisje me licencë evropiane:

- KF Vardari

- KF Rabotniçki

- KF Shkëndija

- KF Sileksi

- KF Renova

- KF Metalurgu

- KF Teteksi

- KF Horizonti

- KF Pelisteri

Është mbyllur edhe distribuimi i informatave të nevojshme dhe obligimeve nga ana e FFM-së ndaj klubeve në bazë të tabelës kohore, ndërsa gjatë muajve shkurt dhe mars pason dorëzimi dhe kompletimi i dokumentacionit nga ana e klubeve drejt Repartit për Licencim të FFM-së, pas çka do të vendoset cilat klube do të pajisen me licencën e nevojshme për pjesëmarje në Kupat e UEFA-së në sezonin e ardhshëm.

FFM ka një vend në kualifikimet për Ligën e Kampionëve dhe tre vende për kualifikimet për Liga Evropa.   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A