Komisioni për Siguri në FFM ka mbajtur takim pune me klubet e Ligës së Parë dhe të Dytë

Publikuar më 08 Август, 2022 Lajme


Komisioni për Siguri, Departamenti i Integritetit dhe Sigurisë pranë FFM-së, në periudhën prej 4 deri më 6 gusht në hotelin Gardenia në Veles kanë mbajtur takim pune me Komisionerët dhe Zëvendës Komisionerët për Siguri të klubeve të futbollit Ligën e Parë dhe të Dytë në Maqedoni.  

Në seminar, krahas përpunimit të “LIGJIT PËR PARANDALIM TË DHUNËS DHE SJELLJES SË KEQE TË NDESHJET SPORTIVE” dhe “Rregulloreve të Sigurisë”, u mbajt edhe një prezantim me temën “Mbrojtja e integritetit dhe lufta kundër trukimeve të ndeshjeve”. 

Pas seminarit, të gjithë komisionerët e pranishëm dhe zëvendëskomisionerët e sigurisë u testuan me shkrim.

   
   
Reprezentacioni A