Kiril Izov publikoi listën për ndeshjet me Kosovën

Publikuar më 25 Октомври, 2023 Lajme, Reprezentacioni A I Femrave


Përfaqësuesja e Maqedonisë për femra do t'i luajë ndeshjet me Kosovën në kuadër të grupit 5 (xhiro 2 dhe 3) në Ligën e Kombeve të premten më 27 tetor (qendra stërvitore "Petar Milloshevski") dhe të martën me 31 tetor.

Seleksionuesi i përfaqësueses së Maqedonisë për femra, Kiril Izov, ka thirrur futbollistet e mëposhtme për ndeshjet me Kosovën:

Portiere: Magdalena Lekoska (Luboten), Lina Samarxhioska (Vajho, Suedi), Vedrana Komnenova (Skopje);

Mbrojtja: Ana Milçevska (Samgrelo, Gjeorgji), Sara Kolarovska (Skopje 2014), Mihaela Dodevska (Skopje), Kristina Mojsoska (AC United), Edina Sulejmani (AC United), Aleksandra Jovanovska (Istatov), ​​Katerina Mileska (Cevitana) , Sarah Eftindxhioska (Cevitana);

Mesfusha: Dragana Kostova (Kamenica SASA), Radica Velkova (Tiveria), Aleksandra Markovska (Luboten), Elma Semsovic (Skopje), Kristina Krsteva (Skopje), Hava Mustafa (Shkëndija), Olivera Tsokleska (AC United);

Sulmi: Gentiana Roçi (Kups, Finlandë), Afrodita Salihi (Skopje 2014), Yllza Maksuti (AC United), Kristina Petrushevska (Istatov), ​​Radica Çoneva (Istatov), ​​Bojana Petkova (Luboten);

Ndeshja në shtëpi me Kosovën do të luhet në ora 13:00 në qendrën stërvitore “Petar Millosevski” në Shkup.

Përfaqësuesja e Maqedonisë për femra humbi ndeshjen hapëse të grupit në Ligën e Kombeve me rezultat minimal 1:0 nga Bullgaria në shtëpi.
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A