Kampi stërvitor në Ohër: Përfaqësuesja U19 fiton 3:1 ndaj përfaqësueses U21 në ndeshjen e dytë kontrolluese

Publikuar më 23 Декември, 2020 Lajme, Deri më 21 vjet, Deri më 19 vjet


Përfaqësuesja U19 e Maqedonisë e udhëhequr nga Shkumbin Arsllani ka fituar 3:1 kundër përfaqësueses U21 në ndeshjen e dytë kontrolluese në kuadër të kampit stërvitor në Ohër.

Berat Kalkan në minutën e 13-të dhe 33-të i shënoi golat për përfaqësuesen U19 për epërsi 2:0 në pjesën e parë. Marko Gjorgjievski nga penalltia në minutën e 74-t ngushtoi diferencën 2:1, por para përfundimit të ndeshjes Zufer Shaini realizoi për rezultat përfundimtar 3:1.

MAQEDONIA U19:

Stefan Tasev, Slave Markoski, Viktor Krstevski, Martin Veliçkoviq, Behar Feta, Zufer Shaini, Metodi Maksimov, Dimitar Todorovski, Mario Ilievski, Oktaj Rakipi, Berat Kalkan;

Ivan Nikoloski, Filip Kostovski, Konstantin Kocev, Fiton Ademi, Arda Okan Kurtulan, Ivan Nikolov, Damjan Trajanoski, Hamza Ramani, Dario Markovski, Spase Terziev, Besart Xhemaili;

MAQEDONIA U21:

Metodija Velkovski, Marko Simunoviq, Matej Nikolov, Jovan Manev, Alii Ramin, Florent Ramadani, Besnik Ferati, Jakup Berisha, Emir Skender, Zoran Ivanovski, David Kalapaçki;

Aleksandar Angellovski, Ardit Iljazi, Aleksandar Gjurkovski, Kristijan Dodevski, George Jankullov, Bojan Dimoski, Ali Adem, Arbi Vosa, Marko Gjorgjievski, Suhel Muharemi, Ensar Luma;   
   
Reprezentacioni A