Kamp veror për futbollistet e reja në Dojran

Publikuar më 28 Мај, 2021 Deri më 17 vjet Femra


Në periudhën nga 20 deri më 27 maj në Dojran u zhvillua një kamp veror për futbolliste të reja të lindura në vitin 2007, 2008 dhe 2009.

Në këtë kamp morën pjesë rreth 40 femra të talentuara nga e gjithë Maqedonia, të cilat janë aktive në skuadrat e tyre. Qëllimi i këtij projekti është që të edukohen dhe të përzgjedhen femra të reja të cilat e duan futbollin. Zhvillohen nga dy stërvitje në ditë, ndërsa me futbollistet e reja punojnë trajnerë të licencuar dhe profesor të fizikës: Katerina Milevska, Bojana Tanova, Aleksandra Ristovska, Stankica Aranasova, Javica Blazhevski dhe Rosica Kaotova.  

Kordinator i këtij projekti është ish-seleksionuesi i përfaqësueses së femrave të Maqedonisë, Dobre Dimovski.

   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A