Ivan Triçkovski për shkak të lëndimit mungon ndaj Polonisë

Publikuar më 12 Октомври, 2019 Lajme, Lajme


Reprezentuesi i Maqedonisë Ivan Triçkovski për shkak të lëndimit të kofshës së majtë mbetet jashta kombinimit kundër Polonisë.

Përfaqësuesja e vendit nesër nga ora 20:45 në Varshavë, luan ndeshjen kualifikuese ndaj lideres së grupit, përfaqësueses së Polonisë.

Ivan Triçkovski, pas përfundimit të stërvitjes së mbrëmshme është ankuar në lëndim, ndërsa ekzaminimet mjekësore kanë vërtetuar që bëhet fjalë zgjatje të shkallës së parë të muskulit të kofshës së pasme të këmbës.

Për shkak të lëndimeve, ndeshjen me Poloninë dhe paraprakisht me Slloveninë e lëshojnë Enis Bardhi dhe Darko Vellkovski.
   
   
Reprezentacioni A