Informacion për licencimin e klubeve për pjesëmarrje në garat e UEFA-s

Publikuar më 23 Мај, 2024 Licencimi, Lajme


Departamenti i Licencimit në kuadër të Federatës së Futbollit të Maqedonisë informon se Komisioni për Licencim, pas përfundimit të procesit të licencimit të klubeve për pjesëmarrje në garat e UEFA-s në sezonin 2024/25, në të cilin aplikuan dhjetë klube (KF Struga, KF Makedonija Gj.P., KF Rabotnicki, KF Sileks, FC Shkendija, FC Shkupi, FC AP Brera, FC Tikvesh, KF Gostivar dhe FC Voska) nga Liga e Parë dhe katër klube (KFF Luboten, KFF Kamenica Sasa, KFF Tiverija, KFF ASS United. ) nga Liga e Parë e femrave, dhe pas shqyrtimit të dokumentacionit të paraqitur, mori këto vendime:

Licenca për të marrë pjesë në garat e UEFA-s në sezonin 2024/25 u lëshohet klubeve të mëposhtme:

1. FC Struga Trim Lum – Strugë

2. KF Tikvesh - Kavadar

3. FC Rabotniçki – Shkup

4. FC Voska – Ohër

5. KF Shkëndija – Tetovë

6. FC Shkupi 1927 – Shkup

7. AP Brera - Strumicë

Licenca për të marrë pjesë në garat e UEFA-s në sezonin 2024/25 u lëshohet klubeve nga Liga e Parë e femrave:

1. KFF Luboten – Tetovë

2. KFF Kamenica Sasa - Makedonska Kamenica

3. KFF Tiverija – Strumicë

KFF ASS United ka hequr dorë nga procesi i licencimit për sezonin 2024/25 të UEFA-s.
   
   
Reprezentacioni A