Informacion për biletat për ndeshjen në Palermo ndërmjet Italisë dhe Maqedonisë

Publikuar më 16 Март, 2022 Biletat, Lajme


Federata e Futbollit të Maqedonisë njofton tifozët dhe dashamirët e futbollit në Maqedoni se departamenti në “Shtëpinë e Futbollit” për shpërndarjen e biletave për ndeshjen e play-offit Itali – Maqedoni për Botërorin 2022, përmes formës elektronike ka pranuar gjithsej 2604 kërkesa për të blerë bileta për ndeshjen në Palermo.

Numri i aplikimeve të pranuara është pranuar deri më 15 mars 2022.

Ne shprehim respektin dhe mirënjohjen tonë për secilin individ me synimin e sinqertë për të mbështetur ekipin tonë në stadiumin Renzo Barbera në Palerno, por në të njëjtën kohë dërgojmë një paralajmërim të rëndësishëm se Federata e Futbollit të Maqedonisë ka një kuotë të kufizuar biletash e cila është vënë në dispozicion sipas rregulloreve të UEFA-s (gjithsej 5% e kapacitetit të stadiumit).

Mundësia për të blerë bileta për të gjithë tifozët tanë është praktikisht e pamundur.

Duke marrë parasysh numrin e biletave që kemi në dispozicion, FFM mund të kënaqë rreth pesëdhjetë për qind të personave që kanë aplikuar për bileta për ndeshjen Itali – Maqedoni.

FFM përmes departamentit të sigurisë dhe integritetit arriti një komunikim të ngushtë me grupet e tifozëve në vendin tonë të cilët shprehën interesin për të mbështetur përfaqësuesen në Palermo dhe sipas kërkesave të tyre dhe numrit të biletave që mund të viheshin në dispozicion, FFM-ja mundësoi për rreth 150 tifozë për të udhëtuar të organizuar në Itali.

E RËNDËSISHME

Personat që kanë aplikuar për bileta dhe kanë marrë kodet:

Ata duhet të hyjnë në këtë link të biletave: https://www.vivaticket.com/it/ticket/playoff-qualificazioni-mondiali-2022-italia-macedonia-del-nord-guests/177386

Me kodet e marra nga departamenti i FFM-së i ata blejnë biletat;

Ata e marrin biletën në formë elektronike;

Përpara se të udhëtojnë në Itali, duhet të plotësojnë dhe të kenë formularin në linkun e mëposhtëm:

https://app.euplf.eu/#/

Tifozët nga Maqedonia që udhëtojnë në Palermo të Italisë për ndeshjen Itali-Maqedoni duhet të respektojnë rregullat e mëposhtme të autoriteteve italiane të vendosura për pandeminë:

Ковид-19 регулатива за влез во Италија.docx

Personat që kanë marrë kodet e blerjes së biletave, duhet të kryejnë procesin e blerjes pas marrjes së tyre, por jo më vonë se data 17 mars ora 22:30.

Platforma për blerjen e biletave mbyllet në orën 22:30 të datës 17.03.2022.

U bëjmë thirrje të gjithë tifozëve të futbollit dhe përkrahësit e përfaqësueses së Maqedonisë që me tifo të ndershme dhe korrekte t'i ndihmojnë reprezentuesit tanë që të vijnë në fitore dhe t'i afrohen më tej kualifikimit në Botërorin e Katarit 2022.
   
   
Reprezentacioni A