FOTO: Më të rinjtë me trofeun e Super Kupës-Sot fotografohen, ëndërojnë ta fitojnë

Publikuar më 18 Март, 2017 Galeria, Lajme, Ligat e Fëmijëve, UEFA Super Cup

Një prej trofetë më të rëndësishëm në Evropë që i jepet fituesit të Super Kupës së Evropës gjendet në hapsirat e Federatës së futbollit të Maqedonisë. Shkupi dhe Arena nacionale më8 gusht do të jenë mikpritës të ndeshjes në të cilën do të përballen f
Sot trofeu u ekspozua para "Shtëpisë së futbollit" dhe gjithë të pranishmit kishin mundësi të fotografohen me të. Futbollistët e rinjë që panë trofeun, ëndërojnënjëditë në terenet e futbollit t'i gëzohen atij.

   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A