Foto: Legjendat e futbollit shëndojnë Javën Evropiane të Sportit

Publikuar më 25 Септември, 2018 Galeria


Federata e futbollit të Maqedonisë është përfshirë në shënimin e "Javës Evropiane të Sportit" duke organizuar ndeshje reviale në të cilën performuan legjenda dhe ish-futbollistë të njohur të futbollit tonë. 

Agjencia për Rini dhe Sport është bartëse e projektit të Komisionit Evropian “Java Evropiane e Sportit’ e cila shënohet në teritorin e gjithë Evropës prej 23 deri më 30 shtator, ndërsa në Maqedoni realizohet me moton, #MyWeek #BeActive.
Në vazhdim ju sjellim disa fotografi nga përballja e zhvilluar në njërin prej terreneve të qendrës stërvitore të FFM-së, 'Petar Milloshevski'.    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A