FOTO: Grumbullohet përfaqësuesja U21 e Maqedonisë

Publikuar më 20 Март, 2022 Galeria, Lajme, Deri më 21 vjet


Reprezentuesit e përfaqësueses U21 të Maqedonisë janë grumbulluar sot në hotelin Park në Shkup për dy ndeshjet eliminatore kundër Serbisë dhe Ishujve Faroe. 
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A