Forumi për trajnerë: Prezantime profesionale dhe video nga 15 vite edukim për trajnerë nga UEFA

Publikuar më 22 Февруари, 2017 Lajme, Seminare


Federata e futbollit të Maqedonisë dy ditët e kaluara ka organizoi forumin e rregullt vjetor për trajnerë. Në ngjarjen në “Aleksandar Pallas” ishin të pranishëm më shumë se 300 trajnerë të cilët kishin mundësi të ndjekin prezantimet e Frank Ludolf, Romeo Jozak dhe Mika Patelainen.

Prezantimet profesionale mund t’i shkakroni nga linqet në vijim:

Презентација - Небојша Марковски.pdf

Презентација - Frank Ludolph.pdf

Презентација - Mixu Paatelainen.pdf

Презентација - Romeo Jozak.pdf

Këtë vit Qendra për Edukim të trajnerëve shënon 15-të vite ekzistencë. Në videon e bashkangjitur më poshtë mund të shihni ngjarjen që organizoi Federata e futbollit të Maqedonisë.    
   
Reprezentacioni A