FFM organizon turne zhvillues të UEFA-së për femra

Publikuar më 22 Април, 2016 Lajme, Deri më 17 vjet Femra


Përfaqësuesja e femrave U 16 të Maqedonisë do të jetë pjesë e turneut zhvillues të UEFA-së të cilin e organizojmë në Shkup prej 23 deri më 27 prill, në qendrën stërvitore ‘Petar Milloshevski’. Në turneun zhvillues përveç Maqedonisë do të marrin pjesë edhe Kazakistani, Ukraina dhe Luksemburgu.

Përfaqësuesen e Maqedonisë do ta drejtojë Toshe Nacev, ndërsa ndeshjen e parë e luajmë më 23 prill (e shtunë) kundër Kazakistanit në orën 16:00.

Për turneun zhvillues të UEFA-së, seleksionuesi i përfaqësueses U 16 Toshe Nacev ka ftuar këta futbolliste:

Maqedonia U 16 femrat: Syarta Roçi (AS Junajted), Belistojanova Marija (Top Goll), Ivana Binevska (SC Istatov), Teodora Bubmarkovska (Konzuli), Dragana Gegova (Borec), Sara Gramatikova (Tiverija), Rabija Dervishi (Dragon 2014), Teodora Dimoska (Dragon 2014), Teodora Gjorgjievksa (Borec), Jovana Gjorgjioska (Top Gol), Viktorija Kiranova (Konzuli J.), Nadica Kosteska (SC Istatov), Ivana Nikollova (Tiverija), Anastasija Nikollovska (Reçica), Kristina Nikollovska (Borec), Tankica Ristovska (Tiverija), Aleksandra Todorovska (Koçani), Radica Çoneva (SC Istatov), Marija Xhevalkova (Tiverija ), Julija Zhiviq (Borec);

Turneu zhvillues i UEFA-së në konkurencë të femrave e hapin Ukraina dhe Luksemburgu me ndeshjen e nesërme në orën 11:00.    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A