FFM ndihmon të goditurit nga vërshimet katastrofale në rajonin e Tetovës

Publikuar më 05 Август, 2015 Lajme, Barazi

Federata e futbollit të Maqedonisë do të përcjellë ndihmë për personat e goditur nga vërshimet katastrofale në rajonin e Tetovës.

Donacioni përbëhet nga uji për pije dhe mjete të nevojshme për higjienë personale e dedikuar për qytetarët e goditur nga vërshimet në zonat kritike. Përmes aksionit për donacion FFM, mjetet i kanë siguruar Këshilli Drejtues i federatës dhe të punësuarit në FFM.

Federata e futbollit të Maqedonisë gjithë rajoneve të goditura nga vërshimet me këtë gjes dëshiron t’ua bëjë me dije se do të jetë në dispozicion të tyre periudhën në vazhdim për çfarëdo ndihme logjistike apo humanitare do të jetë e nevojshme.   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A