Festivali i futbollit për vajza “Hajde në futboll"

Publikuar më 30 Ноември, 2022 Galeria, Lajme


Federata e Futbollit të Maqedonisë, në bashkëpunim me sindikatat komunale të futbollit, në periudhën nga 21 deri më 25 dhjetor organizoi festivalin e futbollit për vajza deri në 14 vjeç, me moton “Të luajmë futboll” në Koçan, Tetovë, Strugë dhe Manastir. 

Në festivalet e futbollit morën pjesë mbi 300 vajza nga shkollat ​​rinore të klubeve të futbollit për femra dhe shkollat ​​fillore nga qytetet nikoqire, ndërsa Federata e Futbollit të Maqedonisë siguroi një komplet pajisjesh futbolli për të gjithë pjesëmarrësit e festivalit të futbollit.

Festivalet e futbollit do të vijojnë të organizohen edhe në të ardhmen në të gjitha qytetet, me synimin për popullarizimin dhe zhvillimin e futbollit të femrave në vendin tonë. Federata e Futbollit të Maqedonisë është plotësisht e përkushtuar që të fuqizojë të gjitha vajzat që jetojnë në Maqedoni për të luajtur futboll, për të ndjekur ëndrrat e tyre dhe për të përmbushur potencialin e tyre.
   
   
Reprezentacioni A